logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

CURSURI
Curs ONLINE de Metafizica si Astrologie chineza traditionala incepatori(Coloanele Destinului - Ba Zi ) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza , 12-14 iunie 2020 PDF Imprimare Email
CURS_ONLINE_ASTROLOGIE_CHINEZA _BAZI _COLOANELE_DESTINULUI
Curs de Metafizica si Astrologie chineza traditionala incepatori - Coloanele Destinului - Bazi ) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza .
Datorita starii de alerta, generata de pandemia de COVID-19, pentru siguranta tuturor, am ales ca,  pentru  perioada de timp, sa studiem impreuna cu voi in mediul online.

Va invitam sa participati in perioada 12-14 iunie 2020, ONLINE ,  la cursul de Coloanele Destinului  sustinut de  Maestrul Feng Shui Cristina Groza - Maestru acreditat IFSA ( International Feng Shui Association ) , Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo si acreditat IFSA , autorizat CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).

Cursul ofera o pregatire competenta in stiinta Celor patru Coloane ale Destinului ( astrologia chineza traditionala - Bazi),  la sfarsitul acestui curs , fiecare student avand deja cunostintele de a calcula si interpreta in mod  corect o diagrama astrologica ( nivel incepator ). Cursul este unul de natura practica.

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt  acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui,  fiind astfel unice in Romania!


AVANTAJELE ACESTUI CURS

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt recunoscute de Scoala Raymond Lo si acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui, fiind astfel unice in Romania.
Acest curs de Bazi Traditional va ofera posibilitatea de a invata direct de la Maestrul Feng Shui Cristina Groza care are o experienta de  15 ani in acest domeniu, participand la peste 15 cursuri de specialitate ale Marelui Maestru Raymond Lo, lucrand alaturi de acesta, la proiecte in toata lumea. Cristina Groza este singurul Maestru Feng Shui din Romania acreditat IFSA ( International Feng Shui Association), singurul instructor autorizat Raymond Lo si IFSA  din Romania, cu o bogata experienta ca trainer si conferentiar la Congrese internationale de Feng Shui. ( Singapore 2013, Melbourne 2014, Bangkok 2015, Shanghai 2016, Manila 2017, Okayama 2018)
In urma absolvirii tuturor modulelor Academiei Cristina Groza( Feng Shui incepatori, Feng Shui avansat , Bazi incepatori, Bazi avansat) si dupa absolvirea examenului de testare a cunostintelor din cele doua discipline, dupa trei ani de practica,  se poate aplica la titulatura de Maestru, titulatura acordata doar de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. Titulatura de Maestru este o distinctie extrem de importanta, care incununeaza nivelul de experienta si pricepere al unui practicant Feng Shui si Bazi.

Auzim tot mai des despre Coloanele Destinului. Ce inseamna si ce ar trebui sa facem pentru a ne ajuta de aceasta oportunitate? curs_astrologie_chineza

Toata lumea ar trebui sa cunoasca utilitatea acestei stiinte extraordinare. Imaginati-va cum ar fi sa va puteti calcula matematic probabilitatile unei reusite intr-o intalnire de afaceri, de ce nu si romantica, si sa alegeti sa va duceti la acele intalniri exact in momentele care va sustin cel mai mult? Nu de putine ori, avem zile nereusite in care toate merg pe dos si nimic nu se asaza. Cum ar fi sa stiti din timp cand sunt acele zile si sa le evitati pentru a face lucrurile importante? Ei bine, Sistemul Coloanelor Destinului studiaza exact acest lucru. Ne ajuta sa ne administram viata mai bine, folosind calcule matematice si influenta ciclicitatii celor 5 elemente (foc, pamant, metal, apa, lemn).
"Cele patru coloane ale destinului" reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se  bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului. Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.

Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion. Acuratetea informatiilor oferite este absolut uimitoare. Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii fiecaruia si pot fi cunoscute inca de la nastere.
Metafizica chineza afirma ca pe primul loc este destinul, apoi norocul apoi Feng Shui. Destinul si norocul ne sunt date la nastere si nu putem interveni asupra lor in mod direct, dar Feng Shui-ul poate fi modificat si el ne ajuta sa remediem eventualele ghinioane date de destin.

Unde se tine cursul si cat costa?

Datorita starii de alerta, generata de pandemia de COVID-19, pentru siguranta tuturor, am ales ca,  pentru  perioada de timp, sa studiem impreuna cu voi in mediul online.

Taxa de participare curs Coloanele Destinului: - 480 euro  *.

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

12 iunie 17:00-21:00

13 iunie  10:00-17:00

14 iunie 10:00-17:00

*Taxa de curs redusa in perioada desfasurarii cursurilor online. In taxa de curs intra si materiale in format electronic.

Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de Inscriere sau  contactati-ne la adresele Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Inscrierile se fac in ordinea trimiterii cererii de participare pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

MARTURII:

"Consideram ca participarea la cursul de “Coloane” a reprezentat una dintre cele mai importante investitii in propria dezvoltare personala. O experienta unica, fascinanta, alaturi de oameni minunati si de un Maestru stralucit in persoana Cristinei Groza.
Toata aprecierea si recunostinta noastra pentru inaltul nivel de pregatire profesionala
si daruirea cu care impartaseste read more...

GALERIE FOTO ( pentru mai multe poze, va rugam vizitati galeria absolventilor)
curs_feng_shui2012


 
Curs intensiv de Feng Shui traditional - incepatori, sustinut de arh. Maestru Feng Shui , Cristina Groza, 17-19 iulie 2020, la Bucuresti PDF Imprimare Email

curs_feng_shui_10_12_iulie

Va invitam sa participati in 17-19 iulie 2020, la  BUCURESTI , la cursul intensiv de  Feng Shui Traditional ( nivel incepator ), cel mai competent curs de acest gen din Romania. 
Cursul va fi sustinut de arhitect Maestru Feng Shui Cristina Groza, Maestru acreditat AIFS ( Asociatia Internationala de Feng Shui), Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo, IFSA si CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului), singurul Maestru Feng Shui acreditat din Romania si unul dintre cei patru Maestrii Feng Shui acreditati din Europa de catre IFSA.

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt  acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui,  fiind astfel unice in Romania!

Citeşte mai mult...
 
Curs de Coloanele Destinului si I Ching - promotia august 2011- instructor Specialist Cristina Groza PDF Imprimare Email
curs de coloanele destinului si iching- instructor cristina grozaAbsolventii cursului de Coloanele Destinului si I Ching traditional sustinut de Specialist Feng Shui Cristina Groza, promotia august 2011:

Adriana Buglea, Hermina Simionescu, Adriana Schiopu, Maria Viorel, Elena Stefan, Stela Miclaus, Ioana Grigore.
 
Feng Shui BP va ureaza  mult succes in cariera de consultant!
 
Curs de Feng Shui - promotia august 2011- instructor GM Raymond Lo PDF Imprimare Email
curs de feng shui traditionalAu absolvit cursul de Feng Shui traditional sustinut de Marele Maestru Raymond Lo, promotia august 2011, urmatorii:

Mihai Popescu, Ioana Grigore, Florentina Stoica, Adriana Schiopu, Haritina Filip, Maria Viorel, Hermina Simionescu, Francisco Romero Pacheco, Elena Stefan.

Feng Shui BP va ureaza  mult succes in cariera de consultant Feng Shui!
 
Curs de coloanele destinului - promotia mai 2011- instructor Cristina Groza PDF Imprimare Email

curs de coloanele destinului - instructor Cristina GrozaAbsolventii cursului de Coloanele Destinului si I Ching  traditional sustinut de Specialist Feng Shui Cristina Groza, promotia mai 2011:

Ioana Grigore, Mariana Lucreteanu, Adriana Schiopu, Florentina Stoica, Liliana Bercea, Mariana Plian, Mihai Popescu.

Feng Shui BP va ureaza  mult succes in cariera de consultant!

 
Feng Shui curs- Promotia aprilie 2011 - instructor Cristina Groza PDF Imprimare Email
feng_shui_cursAu absolvit cursul de Feng Shui traditional sustinut de Specialist Feng Shui Cristina Groza in promotia aprilie 2011, urmatorii:

Florentina Stoica, Adriana Schiopu, Mariana Plian, Mihai Popescu, Ioana Grigore, Liliana Bercea.

Feng Shui BP va ureaza  mult succes in cariera de consultant Feng Shui!
 
Curs intensiv de Feng Shui traditional cu Marele Maestru Raymond Lo, 23 iulie - 29 iulie 2011, la Bucuresti PDF Imprimare Email
curs de feng shui
Feng Shui Barnett & Partners va invita sa participati in perioada 23-29 iulie la cursul de formare ca si consultant Feng Shui. Cursul va fi sustinut de Marele Maestru Feng Shui Raymond Lo.

Originar din Hong Kong, Raymond Lo este unul dintre cei mai mari maestri de Feng Shui ai lumii si unul dintre putinii (3 la numar) care poarta titulatura de Mare Maestru, acordata de catre Asociatia Internationala de Feng Shui (IFSA). Raymond Lo da regulat interviuri pentru CNN, ABC, BBC, Discovery Chanel, este consultat anual de catre marile burse internationale si a fost principalul consultant feng shui al Olimpiadei de la Beijing.
Citeşte mai mult...
 
Cursul de Stalpii Destinului si I Ching - promotia 2010 PDF Imprimare Email
Absolventii cursului de Stalpii Destinului si I Ching sustinut de Marele Maestru Raymond Lo, promotia 2010.
 
Cursul de Feng Shui - Promotia 2009 PDF Imprimare Email
Absolventii cursului de Feng Shui sustinut de Marele Maestru Raymond Lo, promotia 2009.
 
Cursul de Feng Shui - Promotia 2007 PDF Imprimare Email

Au absolvit cursul de Feng Shui in promotia 2007 urmatorii:

Craciun Cerasela, Ghia Silvia, Lechinteanu Daniela, Macavei Miruna, Mihut Alice, Motoi Gabriela, Oxhorn Biranit, Palade Teodor, Ponomarenco Constanta, Radu Carmen Gloria, Rosca Emil, Stoina Carmen, Suciu Cristina, Taska Sandy, Teodorescu Ana-Maria, Trentea Bogdan, Voda Aurelia.

Feng Shui BP va ureaza  mult succes in cariera de consultant Feng Shui!

 
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL