logo

LoginNewsletter

Nume:

E-mail:

Congrese

congresul international de feng shui australia

acreditare

Curs de Metafizica si Astrologie chineza traditionala (Coloanele Destinului - Ba Zi ) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza , BUCURESTI 27-29 septembrie 2019 PDF Imprimare Email
curs_feng_shuiCurs de Metafizica si Astrologie chineza traditionala baza - Coloanele Destinului - Ba Zi ) sustinut de Maestrul Feng Shui Cristina Groza .

Va invitam sa participati in perioada 27-29 septembrie 2019, in Bucuresti, la cursul de Coloanele Destinului  sustinut de  Maestrul Feng Shui Cristina Groza - Maestru acreditat IFSA ( International Feng Shui Association ) , Presedintele Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania, instructor autorizat Raymond Lo si acreditat IFSA , autorizat CNFPA ( Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului).

Cursul ofera o pregatire completa in stiinta Celor patru Coloane ale Destinului ( astrologia chineza traditionala - Ba Zi),  la sfarsitul acestui curs fiecare student putand practica in mod corect aceasta stiinta ( nivel baza ).

Certificatele oferite in urma acestui curs sunt  acreditate de Asociatia Internationala de Feng Shui,  fiind astfel unice in Romania!


AVANTAJELE ACESTUI CURS

Cursul reprezinta o investitie pentru cei care doresc sa urmeze o cariera in acest domeniu deoarece la finalizarea cursului vor primi certificate recunoscute de catre Asociatia Internationala de Feng Shui. 

Cursul va fi sustinut de Cristina Groza, arhitect, lector, Maestru  Feng Shui si Coloanele Destinului, cu o vasta experienta interna si internationala in domeniu, Presedinte al Asociatiei Internationale de Feng Shui - filiala Romania. Ea este cea care a facut cunostinta publicului roman cu Marele  Maestru International Raymond Lo a carui linie o urmeaza, si este singurul Maestru  Feng Shui din Romania acreditat de  Asociatia Internationala de Feng Shui.
Auzim tot mai des despre Coloanele Destinului. Ce inseamna si ce ar trebui sa facem pentru a ne ajuta de aceasta oportunitate? curs_astrologie_chineza

Toata lumea ar trebui sa cunoasca utilitatea acestei stiinte extraordinare. Imaginati-va cum ar fi sa va puteti calcula matematic probabilitatile unei reusite intr-o intalnire de afaceri, de ce nu si romantica, si sa alegeti sa va duceti la acele intalniri exact in momentele care va sustin cel mai mult? Nu de putine ori, avem zile nereusite in care toate merg pe dos si nimic nu se asaza. Cum ar fi sa stiti din timp cand sunt acele zile si sa le evitati pentru a face lucrurile importante? Ei bine, Sistemul Coloanelor Destinului studiaza exact acest lucru. Ne ajuta sa ne administram viata mai bine, folosind calcule matematice si influenta ciclicitatii celor 5 elemente (foc, pamant, metal, apa, lemn).
"Cele patru coloane ale destinului" reprezinta una dintre cele mai autentice metode de analiza a destinului din lume, fiind inspirata de metafizica chineza. Sistemul se  bazeaza pe interpretarea datei nasterii persoanei, care este tradusa in formatul Celor Patru Coloane ale Destiului. Se poate astfel deduce personalitatea individului, tipul de cariera de care se simte atras si implinit, aspecte legate de casatorie, relatii de cuplu si relatii interumane, sanatate, creativitate, planul financiar, momentele favorabile si nefavorabile ale existentei sale.

Metoda ne ajuta sa dobandim o cunoastere profunda a comportamentului, caracterului si experientei de viata individuala si ne ajuta sa prevedem si sa prevenim eventuale situatii nefaste, pericole, boli sau perioade de ghinion. Acuratetea informatiilor oferite este absolut uimitoare. Toate aceste informatii sunt incluse in data nasterii fiecaruia si pot fi cunoscute inca de la nastere.
Metafizica chineza afirma ca pe primul loc este destinul, apoi norocul apoi Feng Shui. Destinul si norocul ne sunt date la nastere si nu putem interveni asupra lor in mod direct, dar Feng Shui-ul poate fi modificat si el ne ajuta sa remediem eventualele ghinioane date de destin.

Unde se tine cursul si cat costa?

Locatia va fi anuntata ulterior
Taxa de participare curs Coloanele Destinului: - 500 euro  *.

Programul zilnic de desfasurare al cursurilor:

27 septembrie 17:00-21:00

28 septembrie 10:00-17:00

29 septembrie 10:00-17:00

*Taxa de curs include suport tiparit de curs, apa, ceai si cafea pe timpul  pauzelor.

Pentru inscrieri va rugam completati Formularul de Inscriere sau  contactati-ne la adresele Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Inscrierile se fac in ordinea trimiterii cererii de participare pana la completarea locurilor. Ne rezervam dreptul ne a ne selecta studentii!

Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

MARTURII:

"Consideram ca participarea la cursul de “Coloane” a reprezentat una dintre cele mai importante investitii in propria dezvoltare personala. O experienta unica, fascinanta, alaturi de oameni minunati si de un maestru stralucit in persoana Cristinei Groza.
Toata aprecierea si recunostinta noastra pentru inaltul nivel de pregatire profesionala
si daruirea cu care impartaseste read more...

GALERIE FOTO ( pentru mai multe poze, va rugam vizitati galeria absolventilor)curs_feng_shui2012


 

Printre clientii nostrii :
fantani
Mobila_ la_ comanda_ Bucuresti